Câștigătorii Concursului municipal Pedagogul Anului – 2019 și-au ridicat trofeele

Pe data de 13 mai, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului a desfășurat gala de premiere a pedagogilor din sistemul de protecție a copilului din municipiul Chișinău, care au participat la Concursul municipal „Pedagogul Anului – 2019” (pentru cadrele didactice care activează în sistemul de protecție a copilului din municipiul Chișinău).

La eveniment a participat Viorica Dumbrăveanu, secretar de stat; Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, consilier municipal, Carolina Olaru, șef interimar; Direcția generală sănătate și asistență socială.

Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de artiștii: Vitalie Dani, Laurențiu Popescu, Lilia Focșa și alții.

Activitatea a inițiat cu mesajul de felicitare a oaspeților, ulterior, pe scenă a evoluat câștigătorul locului I a Concursului municipal „Pedagogul Anului – 2019”, categoria „Pedagogul social al anului” – Diana Dașan, Centrul pentru Copilărie, Adolescență și Familie, cu discursul „În numele viitorului”.

Participanții au fost invitați în scenă alături de șeful interimar al Direcției, Lucia Caciuc, care a ținut să felicite pedagogii pentru curaj, dăruire și implicare activă în cadrul Concursul municipal „Pedagogul Anului – 2019”.

Mesaje de felicitare a exprimat și Adrian Ghicov, doctor habilitat, conferențiar universitar.

Laureații concursului au primit diplome, cupe și premii bănești.

În cadrul concursului au fost propuse 3 categorii: pedagogul organizator al anului 2019, pedagogul social al anului 2019, conducătorul social al anului 2019.

Concursul s-a desfășurat în perioada 21 ianuarie – 25 februarie – etapa de sector și 19 martie – 19 aprilie 2019 – etapa municipală, pedagogii fiind antrenați în diverse probe, precum:

  • Activitatea „Ora publică”;
  • Susţinerea publică a eseului cu genericul „Portretul profesional al  Pedagogului”;
  • Probă orală „Inteligenţă profesională”;
  • Activitatea „Proba de ingeniozitate ad-hoc în baza unui studiu de caz;
  • Prezentarea temei de acasă: un discurs cu genericul „În numele viitorului”.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor