Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri „Steaua” şi-a redeschis uşile

DSCN2418

Vineri, 6 februarie, a avut loc redeschiderea Centrului Comunitar pentru Copii şi Tineri „Steaua” str. Florilor nr. 4/3, sect. Rîșcani. La eveniment eroii principali au fost copiii, fiind nerăbdători să intre în acest Centru frumos amenajat, care va fi pentru ei un spațiu prietenos și de încredere.

În pofida frigului de afară, atmosfera de sărbătoare a fost încinsă de către energica Doiniţa Gherman şi talentaţii copii de la studioul „Picături muzicale”. De asemeni la eveniment au fost prezenţi reprezentanţii Primăriei municipiului Chișinău, Preturii sectorului Rîşcani, Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, precum și sponsorii care au contribuit la reparația și amenajarea acestui Centru.
Centrul comunitar pentru copii și tineri ”Steaua” își deschide larg ușile pentru copiii de la mic la mare, dornici de a petrece timpul liber într-un mod plăcut și util.
Ținem să menționăm, că în municipiul Chişinău, în subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului activează 48 asemenea centre, cu scopul de a facilita dezvoltarea personală și socială a copiilor și de a ajuta copiii să-și formeze abilități și competențe pentru integrarea reușită în societate.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor