Centrul pentru Copilărie, Adolescenţă şi Familie, la 10 ani de activitate

IMG_0705

La 21. 11.2014, Centrul pentru Copilărie, Adolescenţă şi Familie și-a deschis larg ușile pentru a găzdui oaspeții dragi, beneficiarii fideli și partenerii de încredere, la evenimentul consacrat celor 10 ani de activitate.

Oaspeți de seamă al acestui eveniment au fost inițiatorul acestui proiect domnul Paolo Frediani, Domnul Andre Russo, şeful Secţiei Consulare a Ambasadei Italiei la Chișinău, șefa Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, doamna Svetlana Chifa, Președintele Asociației Project Abroad, dn. Igor Fonari și reprezentatul Fundației Pestalozzi din Elveția, doamna Natalia Baltă, partenerii media: Prima Oră și Deșteptarea de Weekend.

Programul artistic a cuprins cîntec, dans, demonstrație de arte marțiale și Kangoo Jumps. La realizarea programul artistic alături de beneficiarii fideli au participat: artistul emerit Mihai Ciobanu, interpretul Viorel Mahu, Ansamblul de Dans “Inspirație” şi Kangoo Club Moldova.

Pentru a menține atmosfera de sărbătoare s-au decernat diplome de excelență și onoare pentru parteneri și echipa Centrului formată din beneficiari şi angajaţi, care au confirmat motto-ul “Totul începe în familie”.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor