Coconadă la Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri ”Speranţa”

IMG_5458

La data de 26 martie 2014 în incinta Centrului Comunitar pentru Copii şi Tineri “Speranţa” din sect. Ciocana, str. Podul Înalt nr. 22, s-a desfăşurat masa rotundă cu genericul „Coconada”, devenită deja tradiţională la acest Centru, la care au participat 16 domnişoare cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani.

La această întrunire s-au discutat următoarele subiecte: „Igiena”, „Relaţiile dintre copii şi părinţi” şi „Îndrăgostirea sau dragostea. Care este diferenţa dintre ele?”.

Masa rotundă a avut ca scop stabilirea relaţiilor de încredere, prietenie, respect între copii şi pedagogi, copii şi părinţi, însuşirea şi respectarea normelor de igienă personală.

Binevenită a fost informaţia privind modul sănătos de viaţă cu genericul: ,,E mai uşor de prevenit – decât de tratat” – care a fost promovată prin intermediul unui film prezentat de către F.B. ,,Oameni Generoşi”. La fel de oportună a fost şi chestionarea anonimă a domniţelor pe marginea subiectelor abordate, efectuată de către psihologul din DPDC din sector.

Pe parcursul activităţii domnişoarele au fost receptive, s-au implicat în discuţii, şi-au exprimat părerile, au răspuns la întrebări.
Evenimentul a finisat cu o masă dulce oferită de S.R.L. „LISCOMIR”, căror pe această cale le mulţumim.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor