DMPDC celebrează copilăria!!!

DSCN4059

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, celebrată în fiecare an la 1 iunie, Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului a organizat tradiţionalul eveniment “Iată aşa-i copilăria”, care s-a desfăşurat pe teritoriul Grădinii Zoologice, bulevardul Dacia 50/7, mun. Chişinău, începând cu orele 10.00.
Evenimentul a fost lansat oficial de către Nistor Grozavu, viceprimar al Primăriei municipiului Chişinău, Svetlana Mirca, Secretar al Consiliului Naţional pentru Protecţia Drepturilor Copilului, Anatolie Haruţa, şef adjunct al DMPDC, Alexei Hanţaţuc, director al Grădinii Zoologice, Paknehad A. Djavid, director al Centrului de Caritate pentru Refugiaţi, care au venit cu vorbe pline de încurajare şi înviorare pentru copii şi părinţi, după care a urmat un frumos concert muzical cu participarea copiilor talentaţi şi a vedetelor autohtone. Sărbătoarea a continuat cu diverse activităţi distractive oferind copiilor prilej de bucurie, entuziasm şi voie bună. Deliciul zilei a fost îngheţata mult aşteptată de copii, precum şi biscuiţii şi sucurile oferite cu drag pentru aceştia.
Atmosfera feerică de sărbătoare a fost creată de minunaţii copilaşi care au ridicat spre cer porumbei şi baloane colorate.
La eveniment au fost invitaţi 1000 de copii rămaşi fără ocrotire părintească şi din familii socialmente vulnerabile aflaţi în evidenţa autorităţii tutelare teritoriale Chişinău.Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor