Elevii Școlii Sportive „Speranța” s-au implicat activ în colectarea deșeurilor de la Casa comunitară pentru copii cu dizabilități severe

Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului își exprimă recunoștința voluntarilor Școlii Sportive „Speranța”, domnului director, Petru Zaporojan, pentru contribuția adusă în facilitarea colectării și transportării deșeurilor de la Serviciul social Casa comunitară pentru copii cu dizabilități severe din subordinea DMPDC. Acțiunea s-a desfășurat la inițiativa șefului interimar al DMPDC, doamna Lucia Caciuc, și a reprezentat un ajutor necesar și important pentru angajații casei comunitare și administrației DMPDC. Totodată, este de admirat receptivitatea și curajul pentru implicarea în acțiuni sociale a voluntarilor, care nu au rămas indiferenți la necesitățile copiilor cu nevoi de speciale, rămași fără ocrotire părintească din evidența autorității tutelare Chișinău. Tinerii sunt campioni la diverse concursuri naționale/internaționale, fac sport cu regularitate, sunt disciplinați și ambițioși și s-au dovedit a fi sensibili în cauza socială inițiată de DMPDC.

Menționăm că această acțiune a fost posibilă datorită parteneriatului solid dintre Direcția generală educație, cultură, tineret și sport și Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului care și-au unit eforturile pentru ca beneficiarii serviciului social să se bucure de o priveliște frumoasă atunci când vor ieși să respire aer proaspăt în curtea instituției.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor