Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Felicitări copiilor, părinților și profesorilor!

Tuturor copiilor care merg pentru prima dată în clasa a-I-a şi celor care revin la şcoală după lunga vacanţă de vară, precum şi părinţilor şi profesorilor lor!!!
Prima zi de şcoală este un eveniment important în viaţa fiecărui om. Primul sunet marchează începutul unei noi etape în viaţă : trecerea de la copii spre maturitate. Şcoala este cuibul înţelepciunii, unde se învaţă multe lucruri necesare dar şi interesante despre lumea înconjurătoare. Şcoala deschide uşa spre cunoştinţe şi pune bazele viitorului.
În această zi frumoasă de 1 Septembrie soarele străluceşte mai puternic, cerul este mai senin, vîntul adie mai blînd, astfel chemînd pe toţi copii lumii la un nou început de cale, o nouă provocare dar şi o experienţă inedită, mereu diferită de cea precedentă.
Cu acest minunat prilej de sărbătoare Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului ţine să felicite pe toţi micuţii, care începînd cu această zi se vor numi în continuare elevi şi pe cei care deja îşi fac studiile, reviniţi după vacanţa de vară, dorindu-le un nou an cît mai productiv, succese mari, rezultate doar pozitive şi experienţe frumoase…. De asemenea ţine să felicite şi părinţii cu această sărbătoare, dorindu-le multă răbdare, putere şi înţelepciune pentru a creşte şi educa oameni cu personalitate remarcabilă.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor