Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Festivalul de artă şi creativitate a copiilor talentaţi ,,Steaua de Cristal”, ediţia a III-a

img_20160925_104252 La data de  25  septembrie  2016,  copiii  care frecventează Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri “Speranţa” din sectorul Ciocana, au participat la Festivalul  de artă şi creativitate a copiilor talentaţi ,,Steaua de Cristal”, ediţia a III-a, care s-a desfăşurat la Teatrul de Vară din municipiul Chişinău.

Organizatorii festivalului şi-au propus să descopere şi să dezvolte tinerele talente din Centrele Comunitare, Centrele de Reabilitarea a Copiilor şi Şcolile-internat din municipiul Chişinău, precum şi să stimuleze creativitatea copiilor prin implicarea şi atragerea acestora în lumea artelor.

Toţi cei prezenţi la eveniment au rămas plăcut surprinși de prestația tinerilor  artişti, care şi-au demonstrat aptitudinele muzicale pe scena Teatrului de Vară.

Copiii au avut posibilitatea să urmărească şi Gala Laureaţilor cu genericul: ,,De la inimă, la inimă”, prezentată de artiştii emeriţi din Republica Moldova: Victoria Lungu, Gheorghe Ţopa, Ionel Istrati, Gabriel Nebunu, Ian Raiburg, precum şi artiştii din Romania: Cătălin Crişan, Aurel Moldovanu ş.a.

Copiii au primit în dar cadouri, dulciuri, iar Centrului i-au fost donate un set de microfoane, cărţi şi un aparat de cafea.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor