Informații utile cu privire la serviciile gratuite prestate de Centrul de zi de socializare și dezvoltare a copiilor cu nevoi speciale „Atenție” din cadrul DMPDC

Poza-simbol: www.bzb.ro

Centrul de zi de socializare și dezvoltare a copiilor cu nevoi speciale Atențiereprezintă o instituție destinată să acorde servicii și oportunități de dezvoltare copiilor cu dizabilități, precum și altor categorii de copii. Activitățile desfășurate sunt orientate spre stimularea dezvoltării copiilor cu necesități speciale și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități din RM, socializare, ședințe de grup cu părinții, activități de de sprijinire a familiilor beneficiare. Centrul prestează următoarele servicii: kinetoterapie, logopedie, pedagogie, psihologie, terapie ocupațională. Organizarea activității se efectuează în scopul reabilitării, dezvoltării, socializării copiilor conform programelor individuale.

Pentru informații suplimentare referitor la admiterea în centru contactați administrația centrului la nr. de tel: 022 54-89-54.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor