Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Întâlnirea cu tinerii la Centru Comunitar „Floricica” din sectorul Rîşcani

20140312_164346

Centrul de Servicii Sociale pentru Copil şi Familie în parteneriat cu Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului implementează proiectul „Îmi pasă, mă implic  – Cooperare transfrontalieră pentru incluziunea socială a tinerilor vulnerabili!”. Proiectul este finanţat de Uniunea Europeană prin programul România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013 şi are ca scop implicarea tinerilor în viaţa comunităţii.

La data de 12 martie al anului curent în incinta Centrului Comunitar „Floricica”, sect. Rîşcani, str. M. Costin, 19/1 a avut loc prima întâlnire cu tinerii care au hotărât să se implice în proiect şi care au fost informaţi referitor la obiectivele proiectului şi modalitatea în care ar putea să participe la realizarea unor mini-proiecte ce vor avea un impact în comunitatea lor.

La această întâlnire am făcut cunoştinţă cu grupul prin activităţi de cunoaştere reciprocă şi am discutat despre dificultăţile cu care se confruntă tinerii în comunitatea lor şi care este motivaţia lor de a se implica în activităţi.

După întâlnire tinerii au plecat entuziasmaţi şi cu o mare determinare ca în urma concursului de mini-proiecte ideea lor de proiect să fie apreciată şi votată. Un alt subiect care a trezit interesul tinerilor a fost dezvoltarea abilităţii de leadership, unde tinerii au fost familiarizaţi cu noţiunea de lider,  de rolul unui lider în grup şi care ar fi modalitatea prin care un membru ar ajunge să fie liderul grupului.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor