Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Întrevedere cu ministrul muncii, protecției sociale și familiei

Изображение 154La data de 24 iunie 2016, Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului a fost vizitată de ministrul muncii, protecției sociale și familiei, dna Stela Grigoraș. Întrevederea a fost organizată la inițiativa șefei Direcției Municipale pentru Protecţia Drepturilor Copilului, dna Rodica Terehovschi, și a avut drept scop consolidarea relațiilor de colaborare între autoritatea centrală și autoritatea tutelară teritorială al mun. Chișinău, discutarea problemelor stringente ale sistemului de protecție a copilului și oportunităților de îmbunătățire al acestuia.

La eveniment au fost prezenți șefii de secții și specialiștii Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului şi șefii Direcțiilor pentru Protecția Drepturilor Copilului din sectoarele municipiului Chișinău.

Discuţiile au purtat un caracter interactiv, fiind abordate aspecte ce vizează respectarea drepturilor și asigurarea protecției copiilor rămași fără ocrotire părintească și copiilor rămași temporar fără ocrotire părintescă, cadrul legislativ în domeniu și calitatea serviciilor prestate.

Întrevederea a decurs într-o atmosferă pozitivă și constructivă.

Ministrul muncii, protecției sociale și familiei a răspuns la întrebările adresate și a demonstrat deschidere pentru asemenea întâlniri pe viitor.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor