Întrevedere cu reprezentanții Fundației Terre des Hommes Moldova

La data de 25 noiembrie 2018, șeful interimar al Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, doamna Lucia Caciuc, a avut o întrevedere cu directorul Fundației Terre des Hommes Moldova, doamna Elena Madan, dar și alți reprezentanți ai fundației.

În cadrul întrevederei, doamna Caciuc le-a relatat participanților despre Serviciul de asistență stradală, serviciu destinat copiilor depistați în situație de risc în stradă, care urmează să activeze în cel mai scurt timp în municipiul Chișinău.

Totodată, șeful interimar al DMPDC, a menționat și despre importanța acordării suportului de către membrii fundației în vederea eficientizării activității serviciului, astfel, părțile urmează să conlucreze în instruirea personalului, care va fi angajat în acest serviciu.

Reiterăm că Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului colaborează cu Fundația Terre des Hommes Moldova, în baza unui memorandum de colaborare, care vizează cooperarea în dezvoltarea politicilor privind protecția copilului, planificarea și desfășurarea instruirilor specialiștilor din domeniu, ș. a.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor