Masă rotundă cu genericul: “Lecţia de azi, profesia de mâine”

looLa data de 22 septembrie 2016, copiii  care  frecventează Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri “Convorbitorul“ din sectorul Ciocana, au participat la activitatea instructiv-educativă cu genericul: “Lecţia de  azi, profesia de  mâine”, care s-a desfăşurat în cadrul Bibliotecii “Transilvania” din municipiul Chişinău.

Copiii au fost implicați în diverse activităţi pentru orientarea în viitoarea profesie, au fost informaţi despre modalitatea în care decurge un interviu de angajare, au redactat Curriculumul Vitae şi s-au documentat despre competenţele cerute de angajatori în diverse domenii.

Prin îmbinarea  soluțiilor  oferite,  mulți copii vor reuși să-și contureze un viitor mai sigur, vor reuşi să-şi aleagă o profesie profitabilă, vor fi mai încrezuţi în propriile puteri, vor putea să-şi valorifice aptitudinile, talentele şi vor putea să îmbrăţişeze  o carieră  de succes.

Activităţile de orientare privind cariera urmăresc dezvoltarea personală şi înzestrarea persoanei cu cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru realizarea eficientă a propriei cariere.
jk

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor