Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Masă rotundă: Încurajarea parteneriatului local pentru îmbunătățirea Serviciului social „Casa de Copii de tip familial”

Astăzi, 28 mai 2019, în cadrul Direcției municipale pentru protecția drepturilor se desfășoară o masă rotundă cu genericul: Încurajarea parteneriatului local pentru îmbunătățirea Serviciului social „Casa de Copii de tip familial”. Scopul activității reprezintă identificarea necesităților pentru instruirea și consolidarea capacităților practicienilor în serviciile sociale alternative de tip familial.

Activitatea a inițiat cu cuvântul de salut al șefului interimar al Direcției, Lucia Caciuc  și directorului executiv al AO „Concordia. Proiecte Sociale”, Viorica Matas.

În cadrul mesei rotunde sunt abordate subiecte, precum: politica de protecție a copilului, identificarea căilor de colaborare dintre AO „Concordia. Proiecte Sociale”, la fel, este prezentat Programul de instruire a practicienilor din serviciile sociale alternative de tip familial.

Masa rotundă se va finaliza cu un atelier de lucru cu privire la stabilirea obiectivelor comune pentru dezvoltarea și consolidarea serviciilor de plasament de tip familial.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor