Mesajul de felicitare a șefului interimar al Direcției, doamna Lucia Caciuc-Roșioru, cu prilejul Zilei pedagogului

Cu ocazia Zilei Pedagogului, în numele colectivului Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului și al meu personal, Vă urăm gânduri senine și cordiale felicitări.

Misiunea unui dascăl este vitală pentru orice om, întrucât prin nobila vocație sunteți cei care semănați înțelepciune, sculptați caractere și construiți personalități de valoare.

Apreciem harul deosebit de-a vedea dincolo de litere, de cifre sau de formule, reușind să creați în sufletele copiilor un curcubeu chiar și în zilele cu ploaie.

Vă dedicați cu noblețe și altruism și o faceți atât de frumos cum doar Dumneavoastră știți – prin vocația cu care sunteți înzestrați.

Expunem profunda apreciere pentru că am găsit în Dvs nu doar o sursă de cunoștințe și experiență, ci și adevărate repere de viață și modele profesionale.

Vă suntem recunoscători că călăuziți pașii copiilor spre calea cunoașterii, oferiți încredere și contribuiți ca fiecare discipol să cucerească prin perseverență, abnegație și efort cele mai înalte orizonturi, astfel, devenind oameni curajoși cu ambiție și scopuri bine definite.

Dragi pedagogi,

Să fiți plini în continuare de răbdare și înțelepciunea de care dați dovadă, pentru a ghida eficient noile generații, căci succesul lor este viitorul nostru.

Florile gratitudinii, ale omeniei şi ale considerațiunii, pe care le plantați în sufletele discipolilor Dumneavoastră, să înflorească peste ani în oameni competenţi, cu realizări frumoase și performanțe deosebite.

La mulți ani, cadrelor didactice, care poartă în suflet dragostea incomensurabilă pentru copii!

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor