Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Mesajul de felicitare a şefului interimar al Direcţiei, doamna Rodica Terehovschi cu ocazia Zilei profesionale a funcţionarului public

Cu prilejul Zilei profesionale a funcţionarului public, şeful Direcţiei Municipale pentru Protecţia Drepturilor Copilului, doamna Rodica Terehovschi exprimă felicitări tuturor celor care activează în domeniu, dorindu-le dârzenie şi răbdare în faţa provocărilor, perseverenţă în realizarea progreselor şi exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Importanţa funcţionarului public este indispensabilă, întrucât desemnează un rol responsabil pentru dezvoltarea societăţii, funcționarii publici aduc un aport considerabil pentru sporirea încrederii cetățenilor în instituțiile de stat.

Eficiența, transparența şi dedicația funcţionarilor față de datoria pe care trebuie să o îndeplinească, denotă un caracter bine definit bazat pe aspiraţia acestora spre performanţe şi schimbări benefice.

Fie ca serviciile prestate de instituțiile în care activați, dar mai ales cele sociale, să răspundă întotdeauna așteptărilor cetățenilor, iar disciplina, profesionalismul şi corectitudinea să reprezinte un element esenţial în asigurarea serviciilor publice de calitate.

Vă dorim sănătate, prosperitate, bucurii şi realizări frumoase.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil

Arhiva articolelor