Mesajul de felicitare a șefului interimar al DMPDC, doamna Rodica Terehovschi, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Stimate doamne,

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii Vă exprim cele mai calde și sincere urări de sănătate, bucurii și gânduri senine.

8 martie este ziua în care scoate în evidență rolul primordial pe care îl are femeia în societate, dar și în sistemul de protecție a copilului din municipiul Chișinău.

Voi sunteți cele care acordați grijă, protecție, educație, atenție și multă dragoste copiilor rămași fără ocrotire părintească, astfel Vă concentrați toate eforturile ca fiecare copil din serviciile DMPDC să simtă că trăiește într-o familie.

Acest eveniment reprezintă o deosebită ocazie să îmi expun mulțumirea și recunoștința pentru contribuția considerabilă pe care o aveți în consolidarea autorității tutelare Chișinău, iar calitățile Voastre personale și profesionale au demonstrat încă o dată că în sistemul de protecție a copilului fără noblețe și bunătate nu poate activa nimeni.

Sunt ferm convinsă că împreună am devenit pilonul de sprijin pentru copii și am reușit să câștigăm încrederea și căldura lor. Aprecierea beneficiarilor ne motivează să mergem înainte, să implementăm mai multe proiecte și să creăm servicii pentru dezvoltarea acestora.

Dragi femei!

Să Vă Binecuvânteze Bunul Dumnezeu cu generozitate, iubire și multe realizări frumoase, iar primăvara lui 2018 să Vă inunde cu mireasma incântătoare a florilor sale.

Cu respect,

Şef interimar al Direcţiei,

Rodica TEREHOVSCHI

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor