×

Mesajul de felicitare al șefului Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, Zinaida MICLEUȘANU, cu prilejul Zilei profesionale a pedagogului

Stimați pedagogi,

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă adresăm sincere felicitări și urări de sănătate, prosperitate și succes în tot ceea ce faceți pentru educarea tinerei generații. Această sărbătoare constituie un minunat prilej de a ne exprima gratitudinea pentru efortul depus pe tărâmul pedagogic, pentru dăruire, responsabilitate, încredere și curajul pe care îl investiți zi de zi, în special în educarea beneficiarilor din sistemul de protecție a drepturilor copilului.

Vă suntem recunoscători pentru sprijinul oferit copiilor, PENTRU dibăcia cu care vă onorați atribuțiile profesionale, precum și PENTRU dragostea necondiționată oferită fiecărui discipol. Să purtați și în continuare cu mândrie, devotament și demnitate nobilul titlu de “Dăruitori de lumină”!

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil, oferindul-le oportunitatea să viseze la lucruri mărețe, construindu-le aripi pentru a atinge cele mai înalte orizonturi. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, cu inima senină şi iubitori de plai. Vă urăm bucurii și împliniri, discipoli inteligenți, dornici de a parcurge calea formării prin cunoaștere, educație și IGENIOZITATE!

La mulți ani!

Cu deosebit respect,

Șef al Direcției,

Zinaida MICLEUȘANU

DISTRIBUIE