Mesajul de felicitare al șefului interimar al Direcției, doamna Lucia Caciuc, cu prilejul începutului anului școlar

Stimați pedagogi, dragi elevi,

Începutul unui nou an școlar reprezintă o treaptă importantă în viața fiecăruia dintre noi, întrucât avem ocazia să așternem o pânză nouă, unde să ne coasem cele mai tăinuite vise, să aplicăm în acțiuni toate gândurile și scopurile și să muncim pentru ceea ce dorim să devenim – o personalitate integră, demnă de tot ce este omenesc.

Dragi elevi, primul clopoțel trezește emoții sublime ce cheamă spre o nouă întâlnire cu sălile de studiu, aceeași bancă obișnuită o să vi se pară acum diferită ca să vă dați seama cât de mult v-ați schimbat voi, dicționarele așteaptă pe tejghea să vă potolească setea de cunoaștere, creta de la tablă se plictisește în așteptarea formulelor scrise cu neîndemanare dupa trei luni de vacanță. Pedagogii își deschid din nou sufletul pentru a vă ghida  în procesul de studiu, pentru a vă oferi cele mai importante lecții de viață, pentru a cultiva în voi bunătate, respect, generozitate, iubire necondiționată, noblețe, ambiție în atingerea idealurilor, curaj pentru realizarea scopurilor propuse.

Doresc tuturor elevilor să profite de orice ocazie pentru a transforma visele în realitate. Să aveți îndrăzneala să vă doriți absolutul! Să dezvoltați spiritul competiv, astfel, abordând o strategie competitivă, prin corectitudine și dăruire eforturile voastre vor fi apreciate și recompensate.

Cu prilejul începutului noului an de studii, stimați pedagogi, Vă adresez calde urări de fericire, dârzenie, bunăvoință, discipoli dornici de a străbate lumea cunoștințelor, perseverență pentru a Vă continua nobila misiune de a clădi în elevi competențe necesare în escaladarea noilor culmi.

Cu respect,

Șef interimar al DMPDC,

Lucia Caciuc

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor