Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Poveste de iarnă la Centru pentru Copilărie, Adolescență și Familie

IMG_1011

Sărbătorile de iarnă, care s-au  lăsat mult așteptate au venit la Centru pentru Copilărie, Adolescență și Familie, încă în ajunul serii de Sfîntul Andrei, cînd beneficiarii centrului de plasament  au participat la un program distractiv și artistic specific acestei sărbatori.

Seara de ajun  de Moș Nicolae, ne-a găsit ascultînd legenda Sfîntului  Nicolae și pregătind ghetuțele sub brad. În ajunul Crăciunului,  a fost desfășurată activitatea ,,Aprindeți luminile în seara de ajun” în colaborare cu  partenerii  de la Andy’s Pizza proiectul “Copii Noștri”. Beneficiarii au pregătit  colinde și poezii de Crăciun, s-au întrecut în ritmuri de dans și  au primit cadouri dulci. Cei mai fideli beneficiari ai Laboratorului Artistic, au primit  premii  bănești pentru confecționarea felicitărilor. Activitatea ,,Vine, vine… Anul Nou” o fost una deosebită  pentru micii beneficiari, căci în vizită au fost căprița, lupul și desigur Moș Crăciun din  echipa Teatrului Eugen  Ionescu. Programul  distractiv a cuprins  dansuri, cîntece și multă  voie bună. La finalul activității copii au fost surprinși  de Moș Crăciun, care avea sacul  plin de daruri personalizate pentru fiecare beneficiar. Povestea de iarnă a continuat cu vizita colaboratorilor de la  Penitenciarului Nr.4 din Cricova, care au venit cu Moș Crăciun și multe daruri procurate din banii deținuților penitenciarului.

În seara de Anul Nou copiii au savurat din cina festivă oferită  și darurile primite de la  agenți economici. Tradițional în ajunul Crăciunului, beneficiarii serviciului de plasament au participat la friptura de Crăciun oferită cu multă generiozitate de către Fundația N. Sulac.

Feeria Sărbatorilor de Iarna le-a adus copiilor din Centrul de plasament doar emoții pozitive, cadouri și încurajări de a începe un an mai frumos. Emoția sărbătorilor a fost amplificată de prezența partenerilor media care i-a facut pe beneficiari subiecți la cîteva   reportaje ale emisiunilor de la Jurnal Tv, Prime și Vocea Basarabiei.


Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor