Prezentarea participanților la Concursul municipal „Pedagogul anului 2019” (pentru cadrele didactice care activează în sistemul de protecție a drepturilor copilului din municipiul Chișinău) prin prisma managerului, pedagogului-coleg, beneficiarului (copil/părinte) din domeniul de activitate al acestuia

Profilul profesional al participantului Veronica Dormenco.

Manager: Conducătorul de cerc, Veronica Dormenco activează în Centrul pentru Copilărie, Adolescenţă şi Familie de 9 ani, timp în care doamna a dat dovadă de cunoștințe și abilități înalte în domeniul artei decorative. Fiind o fire creativă, dar și lider a organizat pe parcursul anilor diverse activități extracurriculare cu implicarea tuturor copiilor din plasament și a celor din comunitate, la fel, master class-uri pentru colegi și pentru copii. Performanțe a obținut la un șir de concursuri organizate atât de DMPDC, cât și de alte organizații/structuri. 
Colegi: Este o colegă foarte responsabilă, sociabilă, receptivă, iar ca specialist este creativă, cu tact pedagogic în relație cu copiii.
Este o fire artistică, deschisă, are o atitudine pozitivă chiar și când se confruntă cu o problemă, este tolerantă.
Beneficiari: Doamna Veronica este o persoană interesantă, comunicabilă, bună, frumoasă, receptivă. Întotdeauna ne ajută când avem nevoie, vine cu un sfat bun. Când venim la laboratorul artistic ne simțim ca acasă, simțim căldură, ne place foarte mult zâmbetul ei. La acest laborator învățăm să facem activități hande made foarte frumoase și calitative, dar cel mai important este că învățăm lucrul în echipă. După părerea noastră dna Veronica este mândria Centrului și este un lucrător de la care putem să luăm exemplu toți.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor