Primăvara a adus sărbătoarea la Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineri ”Speranţa”din sectorul Ciocana

IMG_5247

Începând cu data de 03 martie în cadrul Centrului Comunitar pentru Copii şi Tineri „Speranţa” din sectorul Ciocana, str. Podul Înalt nr. 22, s-au organizat un şir de evenimente dedicate sărbătorilor de primăvară.

Evenimentul a început cu o expoziţie de mărţişoare cu genericul: ,,Mărţişorul – simbolul renaşterii” care a durat câteva zile, apoi a derulat concursul lucrărilor de creaţia proprie a copiilor cu genericul ,,Toate florile din lume pentru scumpele măicuţe”.

La concurs au participat 24 de copii cu vârsta cuprinsă între 13 şi 16 ani, 2 părinţi şi 2 voluntari. Copii au confecţionat mărţişoare şi coşuleţe cu flori care mai apoi au fost oferite doamnelor şi domnişoarelor prezente la sărbătoare cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeilor.

Activitatea a decurs într-o atmosferă degajată şi cu impresii pozitive. Părinţii şi oaspeţii prezenţi la concurs au rămas plăcut surprinşi de talentul, de ideile, de imaginaţia şi de creativitatea copiilor.

Sincere mulţumiri pentru receptivitate şi implicare aducem Preturii sectorului Ciocana care a oferit materialele necesare pentru confecţionarea articolelor şi a contribuit la organizarea mesei dulci pentru toţi participanţii la concurs.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor