Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Program literar – artistic cu genericul: ”Ştefan, Ştefan – Domn cel Mare”

unitatea militara  (3)

La data de 2 iulie 2014 Centrele Comunitare pentru Copii şi Tineri „Vatra” şi „Eurica” din sectorul Buiucani în colaborare cu Filiala Bibliotecii Târgovişte au organizat o serată literar-artistică consacrată comemorării a 510 de ani de la moartea marelui Voievod Ştefan cel Mare.

Evenimentul ce a devenit deja o tradiţie frumoasă s-a desfăşurat la Brigada 2 Infanterie Motorizată ”Ştefan cel Mare”.

Programul a fost deschis de Ecaterina Bodrug, căpitan al Brigăzii 2 Infanterie Motorizată, care a ţinut un discurs cu privire la importanţa promovării şi cultivării sentimentelor de mândrie naţională.

Evenimentul a fost moderat de Larisa Ungureanu, reprezentanta Bibliotecii Târgovişte. Copiii ce frecventează centrele comunitare din sect. Buiucani au prezentat un program literar – artistic efectivului Brigăzii 2 Infanterie Motorizată şi invitaţilor, constituit din poezii, dansuri şi cântece. Pe parcursul evenimentului toţi participanţii au avut posibilitatea să admire expoziţia de carte consacrată marelui Voievod prezentată de Liliana Juc.

Scriitorul Valeriu Ţurcanu, invitat la eveniment, a prezentat un fragment din manuscrisul său consacrat lui Ştefan cel Mare.

Programul artistic fost încheiat cu piesa lirică „Cât trăim pe acest pământ”, versuri Nicolae Dabija, interpretată de tinerii Batîr Valentin şi Ţîganovschi Andreea.

La final, comandantul interimar al Brigăzii 2 Infanterie Motorizată, colonelul Sergiu Şaramet a oferit copiilor diplome de participare şi din partea soldaţilor au primit multe aplauze şi cuvinte de laudă. Toţi copii şi toţi invitaţii au fost poftiţi la o masă tradiţională ostăşească.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor