Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Se desfășoară cursul de formare pentru a doua grupă de angajați din cadrul DMPDC

Astăzi, 12 iulie 2018, continuă Cursul de formare a persoanelor de resurse la nivel comunitar în promovarea sănătății adolescenților cu participarea celei de a doua grupă de angajați din cadrul Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului. La activitate a participat și șeful interimar al Direcției, doamna Lucia Caciuc, care le-a relatat participanților la instruire despre importanța dezvoltării și promovării serviciilor de sănătate pentru tânăra generație, precum și necesitatea oferirii suportului de către specialiștii în relația acestora cu adolescenții.

Subiectele abordate în cadrul cursurilor de formare sunt: prevenirea problemelor sănătății mentale, principiile de comunicare și consiliere a adolescenților pentru schimbarea comportamentului, tulburărilor psiho-emoționale, inclusiv comportamentele de auto-vătămare, particularitățile de vârstă a adolescenților, ș. a.

Reiterăm că acest curs se desfășoară în cadrul Proiectului: „Generația Sănătoasă: servicii de sănătate prietenoase tinerilor din R. M.”,  implementat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor