×

Ședinţă comună cu şeful Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului și dn-ul Igor Hâncu – fondatorul companiei ,,EduJoc”

Șefa interimară a Direcției, dna. Valentina Volontir a participat la data de 19 iunie la o ședință de lucru comună cu dn-ul Igor Hâncu, fondatorul companiei ,,EduJoc” – cei care produc jucării  educative menite să dezvolte aptitudinile artistice de îndemânare și concepție a copiilor.

În cadrul acestei ședințe s-au discutat principiile de funcționare  a dispozitivului, impactul in utilizare  și  s-au identificat completarea dispozitivelor în  funcție  de necesitățile copiilor din centre.

Pe această cale, Conducerea Direcției – dna. Valentina Volontir aduce sincere mulțumiri pentru implicare și pentru faptul că vor fi oferite 30 dispozitive pentru Centrele de zi pentru copii cu nevoi speciale.

Dincolo de aceste dispozitive am primit un mesaj de încredere, speranță și siguranță pentru a putea oferi rezultate și oportunități pentru viitorul copiilor de astăzi și adulții de mâine.  Vă suntem foarte recunoscători și Vă mulțumim !

Proiectul se realizează cu suportul Ambasadei S.U.A.

DISTRIBUIE