Șeful interimar al Direcției, Lucia Caciuc, a convocat ședința lărgită a subdiviziunilor și serviciilor din cadrul sistemului de protecție a copilului din mun. Chișinău

Participanți: Şefii DPDC de sector
Managerii centrelor de plasament și de zi
Serviciile APP/SSAP/Echipa mobilă
Directorii Caselor Comunitare

ORDINEA DE ZI:

1. Raport privind evaluarea corectitudinii stabilirii și plății îndemnizațiilor zilnice, copiilor din serviciul tutelă/curatelă, DPDC Botanica, DPDC Buiucani.
Raportor: Ana Cușnir

2. Raport cu privire la corectitudinea stabilirii statutului de copil rămas temporar fără ocrotire părintească sau de statut de copil rămas fără ocrotire părintească, copiilor din serviciul tutelă/curatelă din DPDC Botanica, DPDC Buiucani.
Raportor: Ana Cușnir

3. Raport privind evaluarea dosarelor copiilor din evidență, aflați în plasamentul planificat, în Serviciul social Casa Comunitară pentru copii aflați în situație de risc, Centre de plasament temporar 7-17 ani, Gimnaziul internat nr. 3.
Raportor: Cristina Păduraru

4. Raport privind evaluarea dosarelor copiilor plasați în serviciu de plasament de tip familial APP din DPDC Botanica, DPDC Buiucani.
Raportor: Ana Bezobrazova

5. Raport privind evaluarea dosarelor copiilor din evidență, aflați în plasamentul planificat, în Centrele de plasament 0-6 ani.
Raportor: Mariana Săpescu

6. Diverse.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor