Seminar cu genericul „Impactul stărilor emoţionale declanşează succesul tău”

002

O zi din viaţa noastră este plină de evenimente pozitive şi negative. Acestea declanşează succesul vieţii noastre. Astfel este importantă atitudinea fiecăruia dintre noi faţă de aceste evenimente.

Această deducţie au făcut-o participanţii la seminarul organizat de Direcţia pentru protecţia drepturilor copilului a sectorului Centru.

Valentina Volontir, specialist principal în probleme socio-educative al DPDC sect. Centru a provocat participanţii la seminarul desfăşurat la data de 27.03.2014 cu genericul „Impactul stărilor emoţionale declanşează succesul tău” să vorbească şi să recunoască că situaţiile exterioare determină starea emoţională: bucuria, satisfacţia, furia, stresul. De aceia este important să cunoaştem unele secrete care ne-ar ajuta să evităm stresul.

În acest sens, Oxana Şevcenco, magistru în psihologie, psiholog practician, a vorbit despre copingul stresului, metode de reabilitare, tehnici de recuperare în situaţie de stres, aplicând preventiv un test, care a scos la iveală amănunte, luate „spre înarmare” de către cei prezenţi, pedagogi din sistemul protecţiei drepturilor copilului.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil