Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Seminar cu genericul „Impactul stărilor emoţionale declanşează succesul tău”

002

O zi din viaţa noastră este plină de evenimente pozitive şi negative. Acestea declanşează succesul vieţii noastre. Astfel este importantă atitudinea fiecăruia dintre noi faţă de aceste evenimente.

Această deducţie au făcut-o participanţii la seminarul organizat de Direcţia pentru protecţia drepturilor copilului a sectorului Centru.

Valentina Volontir, specialist principal în probleme socio-educative al DPDC sect. Centru a provocat participanţii la seminarul desfăşurat la data de 27.03.2014 cu genericul „Impactul stărilor emoţionale declanşează succesul tău” să vorbească şi să recunoască că situaţiile exterioare determină starea emoţională: bucuria, satisfacţia, furia, stresul. De aceia este important să cunoaştem unele secrete care ne-ar ajuta să evităm stresul.

În acest sens, Oxana Şevcenco, magistru în psihologie, psiholog practician, a vorbit despre copingul stresului, metode de reabilitare, tehnici de recuperare în situaţie de stres, aplicând preventiv un test, care a scos la iveală amănunte, luate „spre înarmare” de către cei prezenţi, pedagogi din sistemul protecţiei drepturilor copilului.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil

Arhiva articolelor