Specialiștii Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului au participat la trainingul cu genericul: „Cunoaște, iubește, acționează – împreună pentru viață!”

Luând în considerație colaborarea fructuoasă dintre direcția mitropolitană și autoritatea tutelară Chișinău, precum și alte activități desfășurate în parteneriat, reprezentanții Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului au participat la trainingul pentru viaţă cu genericul „Cunoaște, iubește, acționează – împreună pentru viață!”. Trainingul a fost susținut de Alexandra Nadane, președinta Asociației „Studenți pentru viață” din București în parteneriat cu Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove.

Formatorul, Alexandra Nadane, a abordat numeroase aspecte referitoare la criza de sarcină, sindromul post-avort, sprijinirea femeilor care au trecut prin criza de sarcină, istoria mișcării pentru viață. „Ne dorim ca prin activitățile pe care le vom desfășura în România și în Republica Moldova să transmitem mesajul că viaţa fiecărei persoane are o valoare infinită, iar societatea are de câştigat dacă sprijină femeile aflate în criză de sarcină şi protejează viaţa copiilor nenăscuţi”, – a spus Alexandra Nadane, pre­ședinta Asocia­ției „Studenți pentru viață” din București.

Mitropolia Moldovei va susţine Marşul pentru viaţă 2018, organizat în ziua de sâmbătă, 24 martie 2018, în numeroase oraşe din ţară, pentru a accentua importanţa vieți și a familiei.

Sursa-foto: altarulcredintei.md

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor