×

Un nou an școlar cu ghiozdane echipate!

La data de 31 august, Primăria mun. Chișinău, în colaborare cu DMPDC, a organizat evenimentul de donare a ghiozdanelor școlare, complet echipate cu rechizitele necesare pentru începerea noului an școlar cu bine, pentru cei 17 copii rămași temporar fără ocrotire părintească și copiii rămași fără ocrotire părintească, din cadrul serviciilor sociale: Tutelă/Curatelă, Asistență Parentală Profesionistă, Centre de plasament.
Zâmbetul lor contează, iar noi vrem să creștem un viitor prosper, de asta am încercat să facem acești copii un pic mai fericiți.
Astfel că, micuții vor avea un 1 septembrie deosebit și vor putea merge la școală cu rucsacul plin cu bunătăți colorate.
Educația fiecărui copil începe de la lucruri simple puse frumos într-un ghiozdan.
Aducem sincere mulțumiri Primăriei mun. Chișinău pentru pregătirile către 1 septembrie, astfel că toți acești copii au primit din timp suma de 5000 lei pentru începerea cu bine a noului an școlar. Totodată, ținem să mulțumim și sponsorilor, d-lui Igor Hîncu, pentru jucăriile educative și Rotary Club Chișinău pentru rucsacurile donate. Receptivitatea, devotamentul și implicarea extrem de mult contează pentru formarea personalității copiilor!
DISTRIBUIE