Vedete Kangoo Jumps

IMG_0529 (1)

La 1 noiembrie 2014 beneficiarii Centrului pentru Copilărie, Adolescenţă şi Familie au participat la un show fără precedent din cadrul proiectului: Te poţi implica şi tu”, evenimentul a fost organizat la iniţiativa Clubului Kangoo Jumps din Moldova şi coordonatorului acestuia Natalia Colesnic.

Beneficiarii  Centrului pentru Copilărie, Adolescenţă si Familie au fost pentru cîteva clipe vedete, fiind impresionaţi la maxim.  Timp de o lună beneficiarii Centrului de plasament au avut parte de antrenamente pentru a pregăti un program artistic de marca  Kangoo Jumps.

Kangoo Jumps constituie cea mai nouă tehnică de aerobică din lume. Antrenamentele au fost un prilej bun  de implicare atît pentru fete cît şi pentru băieţi. Participanţii susţin că: Exerciţiile cu sărituri sunt cele mai eficiente, utile şi distractive  exerciţii practicate vreodata. Cel mai captivant lucru este că în timpul antrenamentelor copiii au fost echipaţi cu incălţăminte care amortizează.

Pentru a fi cu adevarat vedete, beneficiarii CCAF au avut parte de costume superbe şi de machiaj de poveste. La show au participat dansatori, atmosfera fiind încinsă de Adrian Ursu şi ansamblul de dans Just Friends.  La creare atmoferei de poveste au contribuit: Magazinul  de încălţăminte  Cristina , MaryKay, S.A Oldcom şi reţeau  McDonald’s Moldova. Activitatea s-a desfăşurat în Centrul Comercial Shopping MOLLDOVA.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor