Ziua internațională a copilului 2018 – „Uite așa-i copilăria!”

Chişinău, 30 mai 2018, ora 16.00 – O activitate cultural-artistică, având drept scop promovarea și încurajarea tinerilor talente, fortificarea relațiilor de grup și de prietenie dintre copiii care frecventează Centrele comunitare pentru copii și tineri, copii din Centrele de plasament, Centrele de zi specializate și Serviciile sociale, precum și afirmarea copiilor prin limbajul universal al artei muzicii și dansului, are loc astăzi la Chişinău.

Împreună cu cei 400 de copii din serviciile sociale a DMPDC intenționăm să creăm o atmosferă feerică, plină de zâmbete și voie bună.

În cadrul activității cultural-artistice beneficiarii vor prezenta câte două numere artistice, vor participa la o sesiune foto, face painting, trucuri magice cu apa. Totodată, copiii vor avea ocazia să se joace într-un spațiu de joacă gonflabil special amenajat. Atmosfera va fi menținută de doi animatori.

Activitatea este organizată de Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, marcată în toată lumea pe data de 1 iunie și se va desfășura în Parcul „Dendrariu”.

Prin această activitate, DMPDC își propune să promoveze talentele beneficiarilor din serviciile autorității tutelare Chișinău, să sublinieze importanța creșterii și dezvoltării copilului într-un mediu prielnic, înconjurat de stimă și respect.

Ex.: Silvia Laşcu
Specialist Relaţii publice
Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului
tel. (022) 22-94-49
web: www.dmpdc.md

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor