Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

A fost sfinţit Centrul pentru Copilărie, Adolescență și Familie din Chişinău

IMG_0660

Centrul pentru Copilărie, Adolescență și Familie din Chişinău, a găzduit astăzi o frumoasă sărbătoare. Preoţii Octavian Moşin şi Nicolae Ciobanu au săvârşit slujba de sfinţire a acestei instituţii, la serviciul divin fiind prezenţi cei 12 copilaşi plasaţi în Centru şi personalul instituţiei, în frunte cu managerul Cristina Coroban.

Cu acest frumos prilej, părintele Octavian a felicitat angajaţii centrului pentru munca pe care o depun şi sacrificiile pe care le fac spre a educa şi a îngriji copiii orfani şi din familii socialmente vulnerabile. Sfinţia sa a menţionat că cea mai bună dovadă a profesionalismului, dar mai ales a dragostei angajaţilor din cadrul Centrului  sunt ochii plini de recunoştinţă a copilaşilor, care nu pot să mintă.

Părintele Nicolae Ciobanu, Consilier Cultural al Mitropoliei, a dăruit instituției o icoană cu chipul Maicii Domnului, iar pe copilaşi i-a îndemnat să se roage Tatălui Ceresc spre a fi păziţi de cele rele şi a se putea bucura de frumuseţea copilăriei.

Doamna Cristina Coroban a mulţumit preoţilor pentru oficierea slujbei de sfinţire, pentru cuvintele de încurajare şi pentru frumoasele îndemnuri, declarând că încă de la înfiinţarea acestei instituţii, Biserica Ortodoxă din Moldova, prin mai mulţi slujitori ai săi a fost alături de ei ajutându-i cu cele trebuincioase spre buna creştere şi educare a copiilor şi venind cu un sfat bun şi cu o vorbă duioasă, exprimându-şi speranţa că şi în continuare va fi o frumoasă colaborare.

La final micuţii au primit din partea oaspeţilor dulciuri şi alte daruri.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil

Arhiva articolelor