Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Direcţia Municipală pentru protecţia Drepturilor Copilului a participat la sărbătoarea dedicată Zilei Europei la Chişinău.

La 18 mai, 2013, de Ziua Europei, în cadrul „Satului European”, care a fost deschis în Scuarul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „M. Bieşu” a fost inaugurat şi un cort al Primăriei municipiului Chişinău. În acest cort şi-au prezentat materialele subdiviziunile Primăriei municipiului Chişinău, printre care şi Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului.

Autoritatea tutelară a distribuit broşuri, postere şi pliante cu privire la problemele sociale care persistă în ţară, informaţii şi contacte ale serviciilor sociale destinate copiilor şi familiei, care includ posibilităţi de asistenţă a copiilor în dificultate şi în situaţii de risc.

Prin participarea la acest eveniment Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului a demonstrat împărtăşirea valorilor democratice europene şi pledarea pentru respectarea drepturilor fundamentale ale omului şi în special a copilului.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil

Arhiva articolelor