Telefonul copilului
image_viewer
Sigur Online
Untitled-2
Internet sigur
internet-sigur.png
Servicii sociale
Untitled-1
Galerie video

galerie-video.png

Galerie foto

galerie-foto.jpg

Întrevedere cu reprezentanții Asociației Obștești „Concordia. Proiecte sociale”

Astăzi, 20 iunie 2018, șeful interimar al Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului, doamna Lucia Caciuc și șeful Secției reintegrare familială și adopție, doamna Natalia Terteac, au avut o întrevedere cu vice-directorul Asociației Obștești „Concordia. Proiecte sociale”, doamna Viorica Matas și managerul de programe, doamna Rodica Marcinschi, cu privire la stabilirea unui parteneriat în cadrul proiectelor sociale în domeniul protecției copiilor și tinerilor care fac parte din grupurile de risc, incluziune socială, ocuparea forței de muncă în rândul tinerilor și reducerea sărăciei.

Proiectul va fi depus în cadrul programului „Provocări și soluții comune” lansat de Ministerul Regatului Norvegiei pentru Afaceri Europene și Spațiul Economic European (SEE), din noul fond pentru cooperare regională, parte a Granturilor SEE și norvegiene (EEA Grants and Norway Grants).

Scopul principal al proiectului fiind crearea și dezvoltarea unor servicii inovaționale în domeniul social, precum: serviciul social de intervenție în regim de urgență și a conceptului de lucrător stradal.

Fondul de 34,5 milioane Euro sprijină cooperarea sub forma schimbului de cunoștințe, a schimbului de bune practici și a consolidării capacităților în cadrul sectoarelor prioritare ale granturilor SEE și Norvegiei pentru perioada 2014-2021.

Menționăm că Direcția Municipală pentru Protecția Drepturilor Copilului colaborează cu Asociația Obștească „Concordia. Proiecte sociale” în vederea protecției copiilor și tinerilor rămași fără ocrotire părintească și asigurarea acestora cu necesitățile primare pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă.

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor