×

INVITAȚIE PENTRU PRESĂ

În contextul Campaniei de sensibilizare pentru promovarea abilităților copiilor cu dizabilități, precum și cu ocazia marcării Zilei Internaționale a Copiilor cu Dizabilități, Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului Vă invită să participați la prezentarea master classu-rilor (artă decorativă, ceramică, muzică și dans) de către copiii cu necesități speciale în parteneriat cu studenții Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Activitatea se va desfășura marți, 03 decembrie 2019, ora 14.00 în incinta Centrului comunitar pentru copii și tineri „Convorbitorul”, care este situat pe adresa: Bd. Mircea Cel Bătrân 7.

În cadrul evenimentului vor participa copiii din serviciile sociale/centrele comunitare din cadrul DMPDC, care vor fi implicați în master classu-ri, artă decorativă, ceramică, muzică și dans.

Prin acest eveniment, DMPDC dorește să informeze opinia publică că în dependență de dizabilitatea pe care o au acești copii la fel au visuri, scopuri și abilități deosebite pe care doresc să le pună în valoare.

Totodată, desfășurarea acestui eveniment va contribui la socializarea copiilor, stimularea creativităţii, expresivităţii artistice, dezvoltarea abilităților copiilor și tinerilor cu dizabilități.

DISTRIBUIE