Ziua Internaţională de conştientizare a autismului marcată de Serviciul social „Asistență Personală” din subordinea DMPDC

Ziua Internațională de conștientizare a autismului (World Autism Awareness Day) se desfășoară cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului şi de a creşte nivelul de informare al publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism şi ale familiilor acestora.
Pentru marcarea acestei zile Serviciul social „Asistență Personală” din subordinea Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, în colaborare cu Centrul de zi de resocializare și dezvoltare a copiilor cu nevoi speciale „Atenție” a organizat diverse activități distractive pentru copii, cu implicarea animatorilor. Activitatea a inițiat cu cuvântul de salut a șefului interimar al Direcției municipale pentru protecția drepturilor copilului, doamna Lucia Caciuc.
Copiii au fost receptivi, au participat activ în activități și au creat o atmosferă pozitivă, iar la final au primit cadouri oferite de Misiunea Biblică „Micul Samaritean”.

 

 

Scrie un comentariu

Căutare în site
Ajută un copil!
Ajuta un copil
Arhiva articolelor